Webinar - 20 juli 2023

De Toekomst van Immersion Cooling

De groei van de wereldwijde markt van datacenters is overweldigend, met een gemiddelde groei van 17% per jaar in het laatste decennium. Vrijwel alle elektronische communicatie verloopt via datacenters en de explosie van zeer data-intensieve AI en streaming tools zorgt zelfs voor versneld stijgend energieverbruik door datacenters. 

Tegelijkertijd zijn er groeiende bezwaren tegen het energieverbruik van traditionele luchtgekoelde datacenters, waarin wereldwijd ruim 120 miljoen servers 24/7 operationeel zijn. Daarnaast is ook het waterverbruik van toenemende zorg. iXora biedt hiervoor de oplossing!

Op donderdag 20 juli organiseren we de webinar ‘De Toekomst van Immersion Cooling’. Hierin ontdek je alles over de belangrijke immersion cooling ontwikkelingen in de datacenter markt, de unieke koeloplossing die iXora hiervoor biedt en hoe jij kunt bijdragen in onze missie. 

De webinar start 20 juli 2023 om 20.00 uur en duurt ongeveer tot 20.30 uur. Je kunt de webinar online via je mobiel, tablet of computer volgen. 

Tijdens de webinar kom je meer te weten over:
De sprekers
Meld je aan voor de webinar

Klimaat uitdaging

Datacenters over de hele wereld groeien voortdurend en worden geconfronteerd met een toenemende energie efficientie, waardoor nieuwe innovatieve koeltechnieken nodig zijn om de vraag bij te houden. Met elke nieuwe processorgeneratie neemt de energie-efficiëntie toe, maar tegelijkertijd neemt de omvang af; wat resulteert in meer vermogen per vierkante meter/voet. De wens naar een Co2-neutrale voetafdruk vraagt ​​om alternatieve manieren om het stroomverbruik tot een minimum te beperken.

Het doel is gesteld om dit doel voor 2030 te bereiken, de klok tikt door. Show Time!